Cum să alegi costumul de baie potrivit pentru forma corpului tău

De foarte multe ori ne confruntăm cu alegerea costumului de baie, care uneori poate fi într-adevăr o provocare! Adevărul este că multe femei se îngrijorează de felul în care arată într-un costum de baie și nu știu care este potrivit pentru corpul lor. Noi am pregătit pentru tine câteva sfaturi pentru alegerea costumului perfect care îți va pune în evidență calitățile fizice.

Pasul 1. Care este forma corpului tău?

  • Dacă ai corpul în formă de „pară”, înseamnă că ai bustul mic, o talie medie și probabil ești mai lată în coapse.
  • Cu forme pronunțate (clepsidră), bustul și șoldurile sunt voluptoase, iar talia este mică.
  • Dacă bustul tău este mai voluptos decât talia și șoldurile, înseamnă că forma corpului tău este „bust pronunțat”.
  • Corpul atletic presupune forme mai puțin accentuate.
  • Înaltă: picioarele tale sunt lungi și probabil la fel este și trunchiul tău.
  • Dacă ești scundă picioarele tale sunt mai scurte și la fel ca și în cazul celor cu trupul înalt, trunchiul este mic.

Pasul 2. Ce costum de baie ți se potrivește?

– Dacă faci parte din categoria pară, poți alege un costum de baie care să îți accentueze bustul. Privirea trebuie să fie asupra bustului tău, în acest fel vei părea mai mică în partea de jos. Costumul din două piese trebuie să fie cu un imprimeu încărcat în partea de sus pentru a atrage atenția în acea zonă. Nu uita că detaliile ornamentale nu trebuie să-ți lipsească din partea de sus a costumului de baie.

– Costumele care au talia ridicată și decolteu adânc sunt foarte bune dacă ai bustul mare. Acestea distrag și atenția de la burtă (în cazul în care abdomenul tău nu este tocmai tonifiat). Poți purta costum de baie din două piese, însă ai grijă să fii acoperită atât cât consideri că este nevoie.

– Dacă forma corpului tău este atletică poți alege un costum de baie sport, întrucât acestea îți pun cel mai bine corpul în evidență. De asemenea, poți purta orice fel de sutien decoltat, dar și bikini cu talie joasă.

– Dacă ești înaltă, poți alege orice costum de baie cu imprimeu pentru a accentua zonele frumoase. Acest tip de costum de baie maschează înălțimea.

– Costumele cu talia ridicată sunt potrivite pentru cele care sunt mai scunde, întrucât picioarele lor vor părea mai lungi. Decolteurile în V și modelele cu dungi verticale te vor face să pari mai înaltă.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: