4 ingrediente naturale pentru protecția solară

Știm cu toții cât este de importantă o cremă cu un factor de protecție solar corespunzător. Din păcate, majoritatea acestor loțiuni nu sunt sută la sută naturale. Astfel, te incurajăm să incerci o protecție solară bazată pe ingredient naturale. Pielea ta are nevoie de produsele potrivite pentru a face față anotimpului cald.

Iată cele mai bune sugestii de ingrediente naturale pe care probabil deja le ai acasă:

Uleiul de semințe de morcov

Acest ulei are factor de protecție 40, fiind considerat cel mai puternic ingredient natural atunci când vorbim despre protecția solară. În plus, uleiul de semințe de morcov este unul dintre cei mai buni protectori naturali ai pielii tale. Ceea ce trebuie să știi este că acest ulei este extrem de concentrat, de aceea trebuie adăugat la un ulei de transport pentru utilizarea zilnică.

 

Uleiul de avocado

Poate fi achiziționat din orice plafar. Este extrem de bogat în grăsimi monosaturate, care formează un strat protector la nivelul pielii tale, în acest fel protejând-o de radiațiile solare. Totodată, poți aplica pulpa fructului direct pe piele, însă ai grijă să nu faci exces, pentru că pielea ta se poate înverzi rapid.

 

Uleiul de cocos

La fel ca uleiul de avocado, și acesta de cocos de poate găsi cu ușurință la orice plafar. Are un miros foarte plăcut, lăsând pielea catifelată și hidratată. Dacă nu ai auzit până acum, ar trebui să știi că uleiul de cocos este unul dintre cele mai cunoscute produse de ingrijire din întreaga lume, însă, din păcate, acesta oferă o protecție solară moderată.

 

Uleiul de migdale

Probabil ai observat și tu că uleiul de migdale este foarte des utilizat în loțiunile de plajă și nu numai, iar acest lucru nu este deloc întâmplător. Uleiul de migdale oferă o protecție foarte bună împotriva razelor soarelui. Potrivit studiilor, uleiul de migdale are un factor de protecţie SPF 6, la fel ca multe produse solare de pe piaţă.

Spune-ne ce părere ai lăsând un comentariu!

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: